NOVINKY

arr3SRAZ CCČR a ČMKSS radostí jsme zaplesali nad informací, kdy v roce 2012 bude Carp Club Česká Republika pořádat sraz...

KONTAKTY

ČMKS, o.s.
Lobodice 108
751 01 Tovačov
napište nám

ANKETA

Který z našich projektů se vám líbí nejvíce?

CARP MARATON TOVAČOV CARP MARATON TOVAČOV 39% CARP SHOW MORAVIA CARP SHOW MORAVIA 21% ASUÁN JUNIOR CUP ASUÁN JUNIOR CUP 21% CARP RODS CASTING CARP RODS CASTING 19%

CARP SHOW MORAVIA 2016
CARP SHOW MORAVIA 2015

Vážení přátelé,

Českomoravský kaprařský spolek & Carp Club Česká republika - občanská sdružení založená před více jak 10 lety pořádající akce pro podporu sportovního rybolovu u nás.

Jednou z akcí je Carp Show Moravia 2016, která se koná již po desáté. Pravděpodobně jedna z největších českých klubových akcí s doprovodným programem přednášek a prodejní výstavou českých i zahraničních výrobců a dovozců rybářského outdoor vybavení, návnad a nástrah si získala oblibu nejen u nás. Dalším zajímavým bodem programu je výstava fotografií Ze života v Deltě Dunaje a Voda a život kolem ní, fotografů Jana Vebra a Renaty Hasilové.

Před 10 lety byla vybrána Břeclav jako strategické místo pro tuto akci. Ukázalo se to jako velmi dobré rozhodnutí, proto i jubilejní 10. ročník bude beze změny pořádán na stejném místě. Zveme Vás tímto k aktivní účasti na této akci.

S pozdravem Petr Tydlačka pověřený člen ČMKS

ZDAwOGVj