Nová integrace bezpečností softwaru

Nová integrace z připojeného Technologies s nejvíce vzrušujících produktů v odvětví pokračuje v expanzi na instalaci a specifikace možnosti využití Connect One® cloud hostované platformy pro správu zabezpečení.

Nest Integrace kamery
ONE platforma Connect nyní podporuje populární Nest vnitřní a venkovní kamery. Při instalaci Nest, můžete prohlížet a kontrolovat všechny kamery ve snadno použitelné rozhraní připojit jeden, včetně několika místech na stejné obrazovce. Hnízdo kamery rovněž poskytovat živé audio uvnitř připojte jeden, on-demand a zatímco živé zobrazení událost ověřovací videa.

Podpora Honeywell Vista
Dealeři instalaci Honeywell VISTA Turbo Series (Vista 128BPT a Vista 250BPT) panely mohou nyní snadno přidat jedinečná hodnota propozice a řízení přístupu state-of-the-art s ScanPass® Mobile pověření. Běží na Connect One, ScanPass Mobile pověření je aplikace pro řízení přístupu na vysoké bezpečnostní nikdy předtím k dispozici s linkou Honeywell. To používá nálepku s čárovým kódem připojí na vstupním místě k identifikaci otevření dveří, takže uživatelé mohou získat přístup s chytrého telefonu, tabletu iPad nebo jakékoliv zařízení s kamerou pomocí Wi-Fi nebo mobilní. Prostřednictvím jedné webové rozhraní-Hostitelem Connect, Honeywell VISTA panely mají nyní vzdálené řídící a kontrolní systém funkcí, které umožňují obchodníkům schopnost provádět celou řadu řízených služeb, včetně měnící se uživatel klávesnice a přístupové kódy; posílání e-mailů a / nebo textových zpráv oznámení; získávání zpráv; zapínání a vypínání spolu s obcházet zón; Ověření videa; a na dálku zamknutí a odemknutí dveří.

Bosch Remote Service Connect Cloud
Bosch Security Systems, Inc. nedávno oznámil, konektivitu cloud-based svému B a kontrolních EZS G Series pro dálkové programování a koncovým uživatelem konektivitu s aplikacemi. Přes stejný Remote cloud službě Connect a software pro vzdálené programování (RPS), připojte jeden obchodníci mají stejnou projít a může řídit zákazníky na ovládacím panelu všechny své B a G Series vniknutí – bez port forwarding, směrovače nebo brány firewall konfigurací.

Nová Remote cloud služby Connect umožňuje ještě rychlejší a jednodušší pro připojení k ústřednám tím, že eliminuje potřebu změnit nastavení zákazník směrovače, pravidla firewallu nebo obsluhovat Domain Name Service (DNS) pro přístup k systému na dálku.