Netgear Wraps-Up – pro domácí bezpečnost

NETGEAR, Inc., globální sítí společnost, která dodává inovativní produkty pro spotřebitele, podniky a poskytovatele služeb, oznámila, že získala Placemeter, Inc., přední dodavatel analytiky počítačového vidění. Placemeter je world-class inženýrství talent budou integrovány do týmu Arlo Smart Home Security NETGEAR a jejich patentované algoritmy počítačového vidění budou použity na vybudování přední analýzu obrazu řešení pro platformu Arlo.

„Placemeter přináší NETGEAR komerčně osvědčený, analytiku počítačového vidění, které se přidávají nesmírnou hodnotu platformy Arlo,“ uvedl Patrick Lo, předseda představenstva a generální ředitel společnosti NETGEAR. „Jako přední hráč na trhu IP kamery, jsme odhodláni poskytovat nejlepší řešení ve své třídě a zkušenosti pro naše zákazníky Arlo, a věří, že Placemeter inženýrský talent a majetek bude sloužit jako nástroj pomoci nám dosáhnout tohoto cíle.“
Alexandre Winter, zakladatel a generální ředitel společnosti Placemeter, řekl: „Od roku 2012 jsme v Placemeter již vášnivě vytvořili, vestavné, doladěna, optimalizované a balí naše počítačové vidění technologie k transformaci desítek milionů hodin videa do smysluplných údajů která dělá fyzický svět bezpečnější, inteligentnější a efektivnější. Od začátku bylo naším cílem dodávat naše řešení co největšímu počtu domácností, zatímco mnohé společnosti a co největšího počtu měst, jak je to možné. Dnes jsme nadšeni oznámit, že jsme učinili rychlou cestu k tomuto cíli tím, že se část NETGEAR Arlo, celosvětový lídr trhu chytrých domácích kamer. “

Po dokončení akvizice bude Placemeter inženýrský tým být začleněny do Arlo Smart Home Security Business NETGEAR pod Pat Collins, Senior Vice President inteligentní domácnost Products.