Facility Management

Facilities Management je integrace procesů v organizaci udržovat a rozvíjet dohodnutých služeb, které podporují a zlepšují účinnost svých primárních činností. ISS je globální leader v oblasti facility managementu a máme dlouholeté zkušenosti v této oblasti. V ISS Facility Management dodává vždy pomocí integrovaného modelu Facility Services.
S celosvětově rostoucími nároky Facility Management, v ISS jsme přesvědčeni, že naše schopnost dodávat všechny naše oběti s vlastním týmem má zásadní význam pro zajištění kvality i efektivity. Řízením našich vlastních zaměstnanců, jsme v mnohem lepší pozici ke kontrole, řídit a spravovat každý a každá část služeb, které provádějí, a my se nikdy nebude muset spoléhat na partnery třetích stran provádět na stejně vysoké úrovni, co děláme ,

Vaše potřeba, naše řešení

Na ISS jsme se ujala vedení v oblasti facility managementu, protože několik dalších hráčů na světové scéně mají moc dodávat rozsah služeb, které děláme – s našimi vlastními zaměstnanci.

Být vedoucí v jednotlivých služeb není dost pro nás naši zákazníci vidět skutečné výhody ISS, když jsme se integrovat naše služby a využít synergie.

Přečtěte si naši brožuru FM ISS Way

Historie kvality

Byli jsme řídící služby již od roku 1901, a naše silné zásady vedení vytvořit pracovní prostředí, které podporuje pozorného a servis-zlobil se zaměstnanců, kteří cítí být součástí vašeho týmu. My všichni jsou nastaveny něco navíc, aby se ujistil práce nese všechny znaky ISS a naše standardy vysoké kvality.

Rychlý přehled

Navštivte náš blog získat rychlý stavu FM dnes.