Úklidový servis

Máme dlouholeté zkušenosti pomáhat našim zákazníkům soustředit se na svůj hlavní předmět podnikání, tím, že jejich non-core pracovních míst naše specialita.
Po celá léta, ISS byla známá jako vedoucí úklidové firmy na světě. A i když jsme dnes za sebou velmi dlouhou cestu v tom, že plnohodnotnou Facility Management firmy, budeme i nadále průkopníkem na trhu pro čištění. Jsme hrdí na to, říci, že jsme stále největším světovým úklidová firma a uznáván jako přední vývojáři čištění Excellence.

Úklidové služby zahrnuje podlahy, okna, a všechno mezi tím. Čistý Zařízení je vždy přivítání pro zákazníky našich zákazníků, a povzbuzuje další obchody.

Navíc, čisté a sanitární operace zajišťuje zdravý životní prostředí, aniž šíření chorob. motivace zaměstnanců a inspirace jsou rovněž zlepšila v čistém prostředí.

Co nás dělá zvláštní, je naše neúnavná snaha o dokonalost. Vyvinuli jsme znalosti a procesy v průběhu let doladit každý aspekt této oblasti. Jsme také zaměřeny na vzdělávání našich lidí provádět čištění v superior způsobem.